Política de Privacitat

  1. Introducció

El dret a la intimitat, i en concret el dret a la protecció de dades personals és un dels valors de POLTANK S.A.U., (en endavant, POLTANK), companyia que pertany a el Grup Fluidra, el qual es troba recollit en el nostre Codi Ètic.

L’objectiu d’aquesta política és explicar com POLTANK tractarà les dades personals que puguin ser recollides a través dels diferents formularis que puguin trobar-se en el lloc web de POLTANK. Les seves dades personals seran tractades de forma confidencial i només per a aquelles finalitats que heu consentit, tal com s’explica a continuació en la present Política General de Privadesa i en cadascuna de les polítiques de privacitat dels diferents formularis

  1. Compromís amb la privacitat

POLTANK està plenament compromesa amb el compliment de la normativa i Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la normativa relativa a la protecció de dades de caràcter personal vigent en cada moment, sent un objectiu prioritari per POLTANK.

Per això, POLTANK ha pres la determinació d’implementar els següents principis, sent la privacitat la base en la qual es configuren tots els tractaments:

  • La transparència en el tractament de dades és una de les nostres prioritats, de manera que sempre que captem dades personals sobre vostè., El informarem degudament en la política de privacitat corresponent de les finalitats d’aquest tractament.
  • Sempre tractarem les dades que siguin estrictament necessàries per dur a terme el tractament informat.
  • Mai li obligarem a proporcionar dades personals, llevat que realment siguin necessaris per prestar-li el servei que, si s’escau ens sol·liciti.
  • Sempre que ens sigui possible, posarem a la seva disposició mitjans senzills perquè pugui controlar les seves dades personals.
  • No compartirem dades amb cap tercer, excepte aquells proveïdors que ens presentin un servei, o amb aquells que, prèviament, l’hàgim informat i ens hagi prestat el seu consentiment.

Finalitats dels tractaments.

POLTANK recull les seves dades personals per a poder gestionar les seves sol·licituds i oferir-li els serveis i productes que Vostè pugui estar interessat. En concret tractem les seves dades personals amb les finalitats següents:

  • a) Poder atendre les seves consultes, preguntes o sol·licituds realitzades a través dels canals d’atenció o comunicació o premsa identificats a cada pàgina web i posar-nos en contacte amb vostè per solucionar-les.
  • b) Per millorar les nostres pàgines web, serveis, productes, i oferir un millor servei i contingut.
  • c) Per oferir accés als espais restringits de la nostra pàgina web (el registre pot exigir l’acceptació d’una política de privacitat específica).
  • d) Facilitar-informació en cas que Vostè. sigui distribuïdor
  • e) Poder informar-te de les vacants que hi ha en el nostre Grup a través del Portal d’Ocupació.

En algunes ocasions pot ser necessari el tractament de les seves dades personals per a complir obligacions legals, o en relació amb qualsevol relació contractual que puguem tenir amb vostè.

En els altres supòsits, i sempre que sigui oportú, li demanarem el seu consentiment per tractar les seves dades personals.

  1. Enviament de comunicacions comercials.

POLTANK, en el marc de la seva activitat promocional, pot facilitar-li recursos de registre o subscripció a notícies o informació general o comercial de la companyia. Aquests recursos estaran sempre subjectes al seu consentiment per remetre-.

En el supòsit que ens hagi autoritzat, POLTANK li enviarà informació sobre els seus productes, activitats i serveis personalitzades per Vostè d’acord amb els seus gustos i preferències.

Podrà revocar el seu consentiment a rebre comunicacions comercials en qualsevol moment, mitjançant el link o botó a l’efecte en cadascuna de les comunicacions, o comunicant la seva voluntat de revocar el consentiment a través dels següents canals:

  • (i). Correu electrònic que haurà de dirigir a l’adreça [email protected]
  • (ii). Correu postal dirigit a Avda. Francesc Macià, 60, planta 20, 08208, Sabadell (Barcelona)
  • (iii). Formulari web a www.poltank.com
  1. Decisions Automatitzades i elaboració de perfils

Per a alguns serveis, podem tractar les seves dades personals utilitzant mitjans automatitzats. Això vol dir que determinades decisions es prenen de forma automàtica sense intervenció humana. Per exemple, en el cas que tingui productes seleccionats, comunicacions informant-li que el producte segueix disponible.

Altres tractaments que podem dur a terme, és elaborar un perfil amb la finalitat de predir el seu comportament a la web, mostrant-li a la pàgina principal productes que puguin ser del seu interès, en base a les preferències que hagi demostrat mitjançant la seva navegació, o informació obtinguda a través de les cookies. Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’adreça [email protected]

  1. Durada del tractament i termini de conservació

En POLTANK tenim el compromís de tractar les dades personals mentre realment ens siguin útils i puguem oferir-li un servei de qualitat mitjançant la seva explotació. Per això, farem tots els esforços oportuns i raonables per minimitzar el termini de tractament i conservació de les dades personals.

En aquest sentit, en cada formulari de captació de dades l’informarem de el termini previst de tractament i / o conservació de les seves dades de caràcter personal.

En qualsevol cas, i encara que ens demani que eliminem les seves dades, podrem conservar-los i mantenir-los, sota el degut bloqueig, durant el termini necessari per complir les nostres obligacions legals i per a la seva posada a disposició de les autoritats amb competència en les diferents matèries que siguin d’aplicació.

 

  1. . Exercici de drets i reclamacions davant l’AEPD

Com a conseqüència de l’tractament de les seves dades personals per part de POLTANK, la legislació vigent li atorga una sèrie de drets. A continuació, us oferim una explicació resumida de cada dret, per facilitar el seu exercici:

  • 1. Dret d’accés: Vostè. tindrà dret a conèixer les dades personals que tractem sobre vostè. i les finalitats amb què els tractem.
  • 2. Dret de rectificació: Les seves dades sempre seran seus, i com a tal, pot sol·licitar-la rectificació d’aquests en qualsevol moment si els que constaran en els nostres registres fossin erronis.
  • 3. Dret de supressió: Podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que les seves dades personals siguin suprimits dels nostres fitxers. No obstant això, i tal com vam indicar en l’apartat de conservació de dades anterior, tingui en compte que, en determinades circumstàncies, el compliment de la legislació vigent pot impedir l’efectiu exercici d’aquest dret.
  • 4. Dret d’oposició: Vostè. podrà oposar-se a el tractament de les seves dades en relació amb qualsevol de les finalitats amb què tractem les seves dades, d’acord amb les polítiques de privacitat aplicables en cada cas.
  • 5. Dret de limitació de l’tractament: Vostè. podrà sol·licitar la limitació de l’tractament en els següents casos:
  • a. Si considera que les dades que mantenim sobre vostè. no són correctes o exactes;
  • b. Si, en cas que vostè consideri que no estem tractant les seves dades de forma legítima, però prefereix que limitem el tractament dels mateixos a la seva eliminació;
  • c. Si les dades que mantenim ja no ens són necessaris d’acord amb la finalitat per als quals els demanem, però necessita que els conservem per a interposar reclamacions legals;
  • d. Si, havent exercit el dret d’oposició a algun tractament, està pendent de resposta a l’respecte per la nostra part.
  • 6. Dret a la portabilitat de les seves dades: Vostè té dret a, sempre que sigui possible tècnicament i sigui raonable, sol·licitar que les dades personals que vostè ens hagi proporcionat directament siguin comunicades a un altre responsable de l’tractament. Si ens és possible, facilitarem directament les seves dades a dit un altre responsable de l’tractament, però si no ho fos, se’ls facilitarem a Vostè en un format estàndard.

Sempre que tractem les seves dades basant-se el consentiment, podrà revocar-lo en qualsevol moment, sense que tingui conseqüències per a Vostè més enllà de, segons el dret exercit, no poder prestar determinats serveis.

L’exercici dels drets que ostenta podrà fer-lo efectiu dirigint-se a POLTANK a través d’algun dels següents mitjans, acompanyant còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent:

  • (i). Mitjançant correu electrònic que haurà de dirigir a l’adreça [email protected]
  • (ii). Correu postal dirigit a Avda. Francesc Macià, 60, planta, 20, 08208 Sabadell (Barcelona)

A més, si ho considerés necessari, podrà posar-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a l’adreça de correu electrònic [email protected]

En cas que no vulgui exercir un dret en concret i tingueu la necessitat de realitzar una consulta o suggeriment en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal també podrà dirigir-se a les adreces facilitades per a l’exercici dels drets.

Recordeu que sempre, en tot cas, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades si considera que no hem tractat les seves dades de forma lícita o que no hem atès les seves sol·licituds o drets. A Espanya, aquesta autoritat competent és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

  1. Confidencialitat i Seguretat en el tractament de dades

Les seves dades personals són molt importants per a nosaltres, i ens comprometem a tractar-los amb la màxima confidencialitat i discreció, així com a implementar totes les mesures de seguretat que considerem oportunes i raonables.

En aquest sentit, POLTANK declara i garanteix que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris.

  1. Xarxes socials

Les Xarxes Socials formen part del dia a dia de molts usuaris d’Internet, i per a ells hem creat diferents perfils de POLTANK en elles.

Tots els usuaris tenen l’oportunitat d’unir-se a les pàgines o grups que POLTANK tingui en diferents xarxes socials.

No obstant això, ha de tenir en compte que, llevat que li sol·licitem les seves dades directament (per exemple, mitjançant accions de màrqueting, concursos, promocions, o qualsevol altra forma vàlida), les seves dades pertanyen a la Xarxa Social corresponent, pel que li recomanem que llegeixi detingudament les seves condicions d’ús i polítiques de privacitat, així com s’asseguri escollir les preferències pel que fa a el tractament de les dades.